سرمایه های لازم برای راه اندازی فروشگاه ابزار آلات
نوشته شده توسط : خلیل

اگر به فکر راه‌اندازی فروشگاه ابزار و یراق هستید؛ در وهله اول باید ترس را کنار بگذارید، اطلاعات خود را درباره این شغل افزایش دهید و با ریسک بیشتری وارد میدان شوید.

مهم‌ترین نکته بعد از راه‌اندازی هر کسب و کاری حفظ دوام و ماندگاری آن است. اصلی‌ترین عامل شکست که بقای یک کسب و کار را به خطر می‌اندازد، در این مقاله قصد داریم درباره پول و سرمایه‌های لازم برای راه اندازی ابزار فروشی صحبت کنیم. اگر شغل ابزار و یراق را برای خود انتخاب کرده‌اید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

خلاصه مطلب)

راه اندازی مغازه ابزار فروشی به چقدر پول و سرمایه نیاز دارد؟

به جهت راه اندازی کردن کسب و کار فروش ابزار مانند هر کسب و کار دیگری باید یک برنامه جامع، کامل و دقیق برای خود داشته باشید. در این برنامه باید برآوردهای اولیه خود را از هزینه‌هایی که برای بازاریابی و فروش محصولات صرف خواهید کرد، به همراه هزینه‌های جانبی در نظر بگیرید. شما باید بدانید که نه فقط شغل ابزار فروشی بلکه هر شغلی علاوه بر هزینه‌های اصلی که صرف خرید ابزارهای لازم فروشگاه می‌شود، هزینه‌های جانبی مانند هزینه رهن و اجاره هم دارد.

بعد از برآورد هزینه‌های احتمالی درباره اینکه در منطقه راه اندازی فروشگاه ابزارآلات مردم بیشتر به چه نوع ابزارآلاتی نیاز دارند، تحقیق کنید.‌ در مرحله آخر نیز باید به صورت احتمالی پیش‌بینی کنید که از فروش ابزارآلات موجود در فروشگاه خود به چه مقدار سودی دست پیدا خواهید کرد. با جمع هزینه‌های احتمالی و هزینه‌های جانبی می‌توان سرمایه اولیه لازم را به صورت تقریبی تخمین زد. حالا باید به فکر فراهم کردن سرمایه اولیه برای راه اندازی فروشگاه ابزار خود باشید. برای تامین سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی ابزار فروشی که به احتمال زیاد یک رقم میلیونی است، راه‌های مختلفی وجود دارد که عبارت‌اند از: استفاده از پس‌انداز مالی، گرفتن وام‌های تجاری و قرض گرفتن پول از اقوام، دوستان و آشنایان.
در صورت عدم موفقیت در فراهم کردن سرمایه اولیه راه اندازی ابزار فروشی از چه راهکاری می‌توان استفاده کرد؟

اگر نتوانستید حداقل سرمایه لازم برای ابزار فروشی را به تنهایی تامین کنید، نگران نباشید. در چنین مواقعی بهترین راهکار پیدا کردن یک شریک برای تامین سرمایه‌های مورد نیاز راه اندازی فروشگاه ابزارآلات است.کسانی دارای یک شراکت باکیفیت و موفقیت‌آمیز هستند که درباره تمام موضوعات مربوط به کسب و کار خود از جمله وظایف کاری، هزینه‌های راه اندازی، مسئولیت‌های شغلی به توافق کامل برسند و هر یک از شرکا به طرف مقابل اعتماد داشته باشد.

در واقع می‌توان گفت در هر شراکتی از جمله راه اندازی مغازه ابزار و یراق فروشی” اعتماد متقابل” مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید روابط شما با شریکتان بر اعتماد متقابل مبتنی باشد، باید شریک خود را از تمام مسائل مربوط به راه اندازی ابزار فروشی به ویژه تنظیم کردن و نوشتن قرارداد، چگونگی تقسیم کردن سود حاصل از فروش محصولات، نحوه محاسبه میزان سود و زیان آگاه کنید و گزارش‌های لازم را به او ارائه دهید. در طول شراکت هیچ یک از طرفین نباید چیزی را که مربوط به کار است، مخفی کند. بعد از رسیدن به توافق در همه مسائل امکان تنظیم قرارداد شراکت وجود دارد.

سرمایه های لازم برای راه اندازی فروشگاه ابزار و یراق

برای شناخت ابزار می توانید به آچار بروید


به منظور راه اندازی کسب و کار ، چگونه سرمایه خود را تقسیم بندی کنیم؟

بخشی از هزینه راه اندازی ابزار فروشی به خرید مغازه یا اجاره آن صرف می‌شود. قیمت مغازه یا هزینه اجاره آن به ‌منطقه‌ای که برای راه اندازی فروشگاه ابزار فروشی انتخاب کرده‌اید، بستگی دارد. پس از انتخاب منطقه یا محله مورد نظر، باید هزینه‌های خرید اجناس و ابزارهای داخل فروشگاه را تقسیم‌بندی کنید. با توجه به مساحت فروشگاه هزینه قفسه‌هایی را که برای قرار دادن مرتب اجناس نیاز است، محاسبه کنید.

برخی از مردم تصور می‌کنند که راه اندازی ابزار فروشی به سرمایه بسیار زیادی احتیاج دارد. این در حالیست که با تقسیم سرمایه‌های لازم، اجاره یک مغازه کوچک و خرید حجم کمی از ابزارآلات نیز می‌توان برای راه اندازی ابزار فروشی کوچکی اقدام کرد و به مرور زمان با کسب سود کار خود را وسعت بخشید.
برای مدیریت سرمایه در زمان خرید ابزارهای مورد نیاز مغازه ابزار فروشی از چه روشی استفاده می‌شود؟

شما به عنوان فرد علاقه‌مند که به شغل ابزار فروشی قصد دارد یک فروشگاه ابزار و یراق راه‌اندازی کند، برای مدیریت سرمایه خود بهتر است که درباره برند ابزارهای مورد نیاز فروشگاه تحقیقات لازم را انجام دهید و لیستی از ابزارهای پرمصرف تهیه کنید. لازم نیست از هر ابزار یا از هر برند تعداد زیادی خریداری کنید.

برای افزایش تنوع محصولات موجود در فروشگاه خود از هر ابزار و از هر برند تعداد کمی بخرید. خریدهای خود را به صورت ماهانه انجام دهید که از میزان سود و زیان ماهانه آگاه شوید. به مرور زمان ابزارهای پرفروش فروشگاهتان را خواهید شناخت‌ و در سفارش‌های بعدی از آن ابزار تعداد بیشتری می‌خرید. برای جذب مشتری و افزایش فروش اجناس کم سود را با قیمتی ارزان‌تر از فروشگاه‌های دیگر در اختیار مشتریان قرار دهید. از توجه به ساخت تابلو، طراحی دکوراسیون داخلی و ویترین فروشگاه نیز نباید غافل شوید.

سرمایه های لازم برای راه اندازی فروشگاه ابزار و یراق
نتیجه گیری

پیشنهاد ما این است قبل از هر گونه اقدامی برای راه اندازی ابزار فروشی به یکی سایت‌های معتبر فعال در این زمینه مراجعه کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید. امیدواریم از مطالعه این مقاله استفاده لازم را برده باشید.

به سبب معارفه ابزار می توانید به ابزار فروشی رجوع کنید





:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: